Dezvoltare Relationala

Starea de nefericire, frustrare și neîmplinire în relațiile apropiate poate avea foarte multe cauze, sesiunile dedicate coaching-ului de dezvoltare relațională au scopul de te ghida și învața să-ți canalizezi atenția pe tehnici eficiente de comunicare bazate pe psihologia celor 6 nevoi umane, pe cum sa-ti imbunatatesti relația ta cu tine însuți, cum sa-ti cresti increderea in tine, cum sa creezi o conexiune profundă și mai multă încredere, pentru a vedea o schimbare rapidă în bine în toate relațiile tale apropiate.

Viață personală

În cadrul sesiunilor individuale, te voi ghida și învață sa fii pregatit emoțional, mental, tactic și tehnic pentru fiecare provocare cu care te confrunti, pentru a produce schimbarea de care ai nevoie pentru a trai mai implinit si multumit de viata ta.

Consultanță în carieră

Vrei să fii mai performant la job, dar ceva te ține pe loc, ai ajuns într-o poziție mai înaltă și nu știi cum să gestionezi întreaga situație sau simți că jobul tău a devenit doar o obligație neplăcută și nu mai găsești motivația necesară? Prin sesiunile individuale de coaching te voi ajuta să explorezi resursele din interiorul tău astfel încât să atingi potențialul maxim.

Business Coaching

Coach-ul oferă sfaturi personalizate și cuprinzătoare pentru a te ajuta sa-ti identifici obiectivele specifice, eliminam tot ceea ce stă în calea succesului tău și apoi cream un plan personalizat menit să te conducă către succes. De asemenea, urmărim progresul pas cu pas, ceea ce te va face să recunoști ce strategii funcționează sau nu in afacerea ta.

Consiliere pentru single-people

Faptul că nu ești într-o relație nu înseamnă că nu ești suficient de bun, incomplet sau că nu meriți să fii fericit. Sesiunile individuale create special pentru persoanele care nu se află într-o relație te vor ajuta să te cunoști mai bine, să descoperi care sunt nevoile și dorințele tale, ce ai de oferit și ce te împiedică să construiești relația la care visezi.

Vrei să stabilim o întâlnire?