Învață cum să ai o relație armonioasă, cum să comunici ce îți dorești cu adevărat și să te faci înțeles, cum să ai atenția partenerului și cum să reaprinzi pasiunea în relația ta.

Citește ARTICOLELE GRATUITE din care înveți cum să oferi și să obții pasiunea, înțelegerea și iubirea de care ai nevoie.

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Cine sunt eu?

Mă numesc Cristina Iclenzan și sunt Coach de Dezvoltare Relațională, Trainer, Autor de Cursuri Online și fondatoarea companiei Life Elevate – Legatura dintre Corp, Minte si Spirit. Dintr-o experienta de peste 20 ani în domeniul vanzarilor, din care 13 ani ca și Reprezentant Medical Psihiatrie, Universul m-a ghidat spre drumul Psihologiei și Dezvoltării Personale.

Imagine-Reclama-Text-crop-768x402

Nu găseam bucurie in nimic, uitasem sa ma distrez, mă izolam și ajunsesem sa nu mai simt nimic. Aceste stari, lipsite de energie și pline de oboseala acumulată, au început sa devina obisnuinta si curand am inceput sa am probleme, mi-am pierdut locul de munca și am intrat într-o relație de iubire extrem de toxica, în urma careia mi-am pierdut în totalitate încrederea în mine, am fost abuzata emoțional și fizic, slabisem aproape 10kg și ma afundam intr-o tulburare depresiva majora, fara macar sa o fi constientizat.

Abia în acel moment de maximă “cazatura” am început sa caut, sa imi fac curajul de a mă uita mai adanc in sufletul meu și să recunosc ca tot ceea ce am devenit, de fapt nu sunt EU, e doar cineva care încerca sa faca ce “trebuie”, cineva care pe parcurs a devenit identitatea mea.

Uitasem cine sunt, uitasem sa mă bucur, sa simt, uitasem ca de multe ori o relație intimă, o relație cu o prietena sau relațiile de familie aduc mult mai multă bucurie decat munca, uitasem sa ma distrez si inchisesem undeva foarte adanc, cheia spre inima mea.

Abia atunci a început adevărata călătorie: momentul în care am ales sa uit cine “trebuie” sa fiu și să mă focusez pe cine îmi doresc sa fiu, chiar dacă aveam impresia ca nu știu încotro sa o apuc. 

La începutul drumului meu, proaspat iesita de pe băncile unui liceu cu profil real, nu m-am gandit deloc dacă o cariera in vanzari mă va duce spre împlinire, deoarece visul meu era sa am bani, sa fiu independenta, sa-mi achizitionez un apartament și sa calatoresc. Asadar, m-am înscris la Facultatea de Marketing, m-am angajat in vanzari pentru a fi independenta. Credeam ca asta rezolva orice nemulțumire și am ignorat în totalitate sa ma focusez pe a descoperi ce mi-ar facea sa fac, ce mi se potriveste, care este vocatia mea sau alte aspecte din viața, precum partea emotionala, relatiile, prieteniile, distractiile, catalogandu-le ca fiind neimportante și puerile.

Mi-am îndeplinit fiecare obiectiv pe care mi l-am propus, cu suisuri si coborasuri, dar de fiecare data cand ajungeam “acolo”, simteam mereu ca nu e suficient și ceva lipsește, crezand ca lipsa vine din faptul ca nu sunt suficient de buna, că nu am făcut suficient. In acel ritm alert am intrat intr-un “Burn-Out” – acel loc in care nimic nu mă mai putea urni înainte și nu imi puteam explica de ce nu mai pot fac ce-mi propun și de ce dacă fac ceva, o fac cu un consum enorm de energie. Parcă Corpul și Mintea nu mai mai asculta. 

Imi face o deosebita placere sa explic misterele conditiei umane in cuvinte simple, iar misiunea mea este sa ajut oamenii din jur sa:

 • Se simta intelesi
 • Sa comunice clar si fara a rani, ceea ce isi doresc cu adevarat
 • Sa-si confrunte bucuriile si durerile, descoperindu-si adevaratele nevoi
 • Sa fie motivati sa faca o schimbare majora in viata lor
 • Sa isi atinga obiectivele cu usurinta si in aliniament cu valorile lor personale
 • Sa isi stabileasca acele „regului” personale prin care sa ajunga la implinire.

Toate aceste lucruri imi dau energie cand ma trezesc in fiecare dimineata si tot ce imi doresc este sa aduc o contributie majora in viata fiecarei persoane cu care interactionez, spre a construi o lume mai buna, cu mai multe relatii de calitate.

A trebuit sa invat să-mi îngădui ca exista și “nu mai pot”, sa mă uit în urmă la toate relațiile mele eșuate, sa accept tot ce am gresit, apoi sa invat sa fac diferit, mai bine și mai cu suflet, dar cel mai greu, a trebuit sa practic SA FIU, sa fac și să simt altfel fata de cum mi-am conditionat creierul și corpul să simtă atât de mulți ani, iar mai apoi sa repet la nesfarsit, pana cand mi-am însușit aceste noi obiceiuri.

În ultimii 10 ani am citit sute de cărți și am accesat o varietate de cursuri și seminarii live pe diferite teme din sfera dezvoltării personale și a psihologiei, participand si la evenimentele unor traineri de renume precum Tony Robbins, Dr. Joe Dispenza, Esther Perel si multi altii, spre a invata și a aplica corect acele abilități și principii care sa aducă rezultatele pe care mi le doream in viata mea.

În urma acestui proces de introspecție, dar mai ales dorinței arzătoare de a face o schimbare majoră de comportament și mindset, care sa atraga mai multă împlinire în viața mea, am descoperit și pasiunea mea: să îi ajut pe cei din jur sa descopere și ei la randul lor, cine sunt cu adevărat, prin coaching, cursuri online și tabere live.  

Am început sa lucrez individual cu tineri, la inceput de drum, care nu știau în ce direcție sa o ia, cu persoane care își doreau o schimbare de cariera, cu cei care își doreau rezultate mai bune în viața lor,  relații personale și de colaborare mai împlinite, dar care se loveau de convingerile lor limitative, și cupluri care își doreau sa isi salveze sau sa-si imbunatateasca relatia sau persoane singure, care nu intelegeau ce anume sta în calea împlinirii lor.

Misiunea si implinirea mea este atunci cand…

…la cursurile mele si in sesiunile de coaching, imi vad clienții ca:

 • Au o claritate din ce in ce mai mare despre ceea ce isi doresc cu adevarat
 • Constientizeaza convingerile limitative care i-au tinut in acelasi loc pentru mult timp
 • Realizeaza pasii prin care sa isi schimbe acele “reguli” pe care le-au preluat din familie sau cercul social in care au trait
 • Aplica concret strategiile recomandatate si au REZULTATE vizibile
 • Constientizeaza si comunica clar si eficient in relatiile lor
 • Sunt mai veseli si fac lucrurile cu usurinta si bucurie.

Cum să ai o relatie sanatoasa si implinita.

Citește ARTICOLELE GRATUITE din care inveti cum sa oferi si sa obtii pasiunea, intelegerea si iubirea de care ai nevoie.

Marketing by